O senážní lis je zájem

Uskladnění senáže, případně siláže do vaků má své nesporné výhody. Mezi ty hlavní patří možnost okamžité konzervace, přerušení práce v případě špatného počasí bez zhoršení kvality senáže nebo menší ztráty oproti senážování do žlabu. O senážní lis EB 310 LG od firmy EURO BAGGING je proto velký zájem.

Senážní lis EB 310 LG byl tvořen na základě zkušeností českých i zahraničních službařských podniků a je v současné době nejžádanějším strojem sortimentu. Vyznačuje se robustní konstrukcí, stabilně vysokým výkonem, rovnoměrným plněním vaku, rychlou a komfortním přepravou i přípravou k vakování a snadnou údržbou. Kromě tradičních materiálů, jako je travní senáž, kukuřičná siláž nebo cukrovarnické řízky, dokáže uskladnit ve vacích třeba i pivovarské nebo kukuřičné mláto.

Stroje ve službách „službařů“ musí zvládat častou přepravu. Senážní lis EB 310 LG je díky své robustní konstrukci při přepravě stabilní a souprava se tak může pohybovat i rychlostí 40 km/h. Když dorazí na místo, přichází na řadu rozložení stroje. Chloubou modelu EB 310 LG je unikátní systém QUICK, kdy není potřeba měnit agregaci pro přejezd a plnění vaku. Souprava zkrátka dorazí na místo vakování, šikovná obsluha navede traktor tak, aby lis s tažným prostředkem svíral úhel 90 °, přičemž kola senážního lisu ovládá skrz joystick na dálkovém ovládání.

Po najetí stroje na vak dochází ke sklopení podávacího stolu a otevření bočnic. Podávací stůl je vybaven PVC pásem a je dostatečně velký pro všechny typy přívozních dopravních prostředků. Pod sebou má dvě kola tak, aby se stroj v horším terénu nebořil.

Už ve standardu má senážní lis EB 310 LG všechny hydraulické doplňky, které ještě zvyšují komfort obsluhy. Například při nasazování silážního vaku je k dispozici hydraulický jeřábek a také tunel na konci vakování lze vyčistit hydraulicky zásuvným dnem pod rotorem, díky kterému zbylé krmivo spadne do vaku.

Za příplatek je pak k dispozici například klimatizovaná kabina nebo kamerový systém se čtyřmi kamerami umístěnými okolo celého stroje.*

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *